Spolupráce studijního centra Basic a běžné základní školy při výuce angličtiny u dyslektiků. - Kořínková, Linda (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na studijní centrum Basic v České republice. Mapuje jeho vznik, cíle, úkoly a jeho studijní technologii. Dále sleduje reakce rodičů na výsledky výukového programu. Zabývá se hodnocením spolupráce učitelů s lektory a hodnocením programu studenty.
Cooperation with the study centre BASIC and an elementary school in teaching English of dyslexic students
Keywords: dyslexie; studijní centrum Basic; výuka angličtiny dyslektiků; dyslexia; Basic study centre; teaching English to dyslexic students