Návrh využití letniček ve výuce na 2. stupni ZŠ - Pechek, Pavel (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato diplomová práce je zaměřena na problematiku pěstování a využití letniček na 2. stupni základní školy. Její součástí je vypracovaný nhávrh vhodných letniček pro pěstování na ZŠ i s možností didaktického využití. Dále práce obsahuje výukový film, komentář k filmu pro učitele a pracovní list pro žáky.
The suggestion of use of the annual flowers for the instruction of the primary school.
Keywords: letničky; didaktické využití; annual plants; didactic use