Agroturistika a zážitková turistika v oblasti Rías Baixas - Kratochvílová, Vendula (Jihočeská univerzita, 2008)
Tématem bakalářské práce je agroturistika a zážitková turistika v oblasti Rías Baixas. Cílem práce je určit a popsat hlavní typy agroturistiky a zjistit stav zážitkové turistiky v daném regionu. V úvodních kapitolách jsou představeny pojmy zážitková turistika a agroturistika. Následuje kapitola věnovaná úvodu do marketingu, jelikož autorka v této práci analyzuje techniky marketingu na internetu jednotlivých ubytovacích zařízení. Dále je představen region Galicie a oblast Rías Baixas. Jádrem práce je analýza agroturistiky a jejích ubytovacích zařízení v oblasti Rías Baixas a jejich marketing prostřednictvím internetového média.
Agrotourism and Event Tourism in Region of Rías Baixas
Keywords: agroturistika; zážitková turistika; Galicie; Rías Baixas; agrotourism; event tourism; Galicia; Rías Baixas