Oceňování majetku vytvořeného vlastní činností a jeho vliv na vypovídací schopnost - Behenská, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem bakalářské práce je analýza oceňování majetku akciové společnosti Tesla Blatná, který pořídila na základě vlastní činnosti, zhodnocení jednotlivých metod oceňování a navrhnutí opatření na vypovídací schopnost. Je analyzován oběžný i dlouhodobý majetek. Další část je věnována analýze bodu zvratu na středisku vyrábějící oběžný majetek.
Valuation of assets developed internally and its impact on the explanatory power
Keywords: kalkulace; majetek; bod zvratu; náklady; Calculation; assets; break-even point; costs