Metody práce streetworkera/sociálního pracovníka na sociálních sítích - Weise, Caroline (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá metodikou terénního sociálního pracovníka na sociálních sítích. Zaměřuje se na vysvětlení pojmů jako je např. terénní sociální práce, historie terénní sociální práce, sociální sítě, České asociace streetwork nebo také metod terénní sociální práce na sociálních sítích. V dané problematice se zaměřovala na konkrétní příklady práce pracovníků se svými klienty na sociálních sítích, zda tyto metody mají v této profesi smysl či nikoli.
Working Methods of Streetworkers/Caseworker on Social Networks
Keywords: Terénní sociální práce; sociální sítě; sociální práce; streetwork; Česká asociace streetwork; Field social work; social networks; social work; streetwork; Czech streetwork association