Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Prachaticko) - Hávová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků Prachaticka a posouzení souladu jejich představ s reálnými zkušenostmi. Vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném regionu z hlediska poptávky a návrh opatření vedoucí ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v jižních Čechách.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Prachatice)
Keywords: destinace cestovního ruchu; spokojenost návštěvníka; účastník cestovního ruchu; primární nabídka; sekundární nabídka; tourism destination; satisfaction of the visitor; participant tourism; primary offer; secondary offer