Nádorová imunoterapie založená na kombinaci LPS a vázaného Zymosanu A. - Sváčková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce bylo studium terapie myšího melanomu B16- F10 založené na kombinaci vázaného fagocytárního ligandu (Zymosan A- SMCC)s LPS (agonista signálního receptoru). Také bylo provedeno histologické vyhodnocení průběhu léčby a optimalizace léčby nádorů.
Cancer immunotherapy based on combination of LPS and bound Zymosan A.
Keywords: nádorová imunoterapie; myší melanom B16- F10; Zymosan A; lipopolysacharid; histologie; cancer immunotherapy; murine melanoma B16- F10; Zymosan A; lipopolysaccharide; histology