Vytvoření výukového modelu traktoru v programu SolidWorks - Líkař, Jan (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá tvorbou parametrizovaného výukového modelu traktoru sloužící pro možné budoucí použití 3D simulací. K práci je přiložen soubor s vymodelovaným traktorem, včetně všech jeho jednotlivých součástí v programu SolidWorks. Práce se celkově zabývá jednotlivými komponenty traktoru až po celkovou sestavu. V práci je popsán postup technické 3D modelace, včetně obrázkové a technické dokumentace.
Educational tractor model creation in software SolidWorks
Keywords: 3D modelace; Dassaluts systems; CAD; parametrický model; 3D modelacy; Dassaluts systems; CAD; parametric model