Zakázková výroba ocelových konstrukcí a zásobníků - Hejná, Aneta (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce bylo zhodnocení organizace a řízení výrobního podniku a navrhnout případné změny řízení. První část práce je zaměřena na charakteristiku podniku a jeho organizační strukturu. V druhé části jsou informace získané z dotazníkového šetření.
Custom manufacture of steel structures and storage
Keywords: organizační struktura; řízení podniku; zakázková výroba; dotazníkové šetření; organizational structure; operating management; custom manufacturing; questionnaire investigation