Využití POP prostředků ve vybrané maloobchodní jednotce - Ringelová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem této bakalářské práce je Využití POP prostředků ve vybrané maloobchodní jednotce. Hlavním cílem bylo zhodnotit využití POP prostředků ve vybrané maloobchodní jednotce. Vybranou maloobchodní jednotkou byl Albert. Dílčími cíli bylo zjištění znalosti pojmu POP prostředky, zhodnocení zda spotřebitelé vnímají POP prostředky v maloobchodních prodejnách a zda na ně působí. Dále zjištění, které POP prostředky na spotřebitele působí nejvíce a naopak nejméně. K dosažení hlavního cíle a vedlejších cílů byl využit marketingový výzkum, a to formou dotazníkového šetření, na zákládě kterého bylo provedeno zhodnocení. Práce obsahuje návrhy na zlepšení využití POP prostředků v maloobchodní jednotce Albert.
The Application of the POP tools in the chosen retail unit
Keywords: marketingový výzkum; zákazníci; maloobchodní jednotka Albert; POP prostředky; marketing research; customers; retail unit Albert; POP resources