Catering jako součást služeb cestovního ruchu - Doskočilová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce se věnuje analýze trhu stravovací služeb v oblasti Blatensko a zkoumá možnosti zavedení regionálního produktu cestovního ruchu v dané oblasti. Další oblastí zájmu této práce je analýza cateringu na zámku Lnáře.
Catering as part of tourism
Keywords: cestovní ruch; stravovací služby; catering; historická hostina; tourism; catering services; catering; historical banquet