Zhodnocení konkurenceschopnosti vybrané společnosti - Sovová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo na základě využití postupů a metod strategického řízení zhodnotit konkurenceschopnost vybrané společnosti na trhu a navrhnout vhodnou strategii pro posílení její pozice. Práce se zabývala konkurenceschopností podniku v daném odvětví z vnějšího i vnitřního prostředí.
Assess competitiveness of a selected company
Keywords: konkurence; strategie; SWOT analýza; PEST analýza; konkurenční výhoda; competition; strategy; SWOT analysis; PEST analysis; competitive advantage