Návrh dispozičního řešení domova důchodců bez konkrétního umístění v terénu, jako opakovaný projekt. - Finková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2009)
Návrh dispozičního řešení domova důchodců bez konkrétního umístění v terénu, jako opakovaný projekt. Vypracováno v rozsahu projektové dokumentace potřebné pro vydání stavebního povolení.
Layout proposal of the rest home without the specific location in landscape, as a typified design.
Keywords: domov důchodců; projekt; Layout; rest home; typified design