Povědomí o fairtradových produktech ve vybraném řetězci - Macháčková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na výzkum postoje k fairtradovým výrobkům a jejich povědomí mezi zákazníky ve vybraném obchodním řetězci. Cílem bakalářské práce je popsat historii a současnou situaci značky na českém trhu a definovat, jak lidé tuto značku vnímají a chápou její principy a do jaké míry ovlivňuje chování spotřebitelů při nákupu fairtrade produktů.
The awareness of fairtrade products in the selected retail chain
Keywords: výzkum; spotřebitel; produkt; trh; fair-trade; principy; značka; research; consumer; product; market; fair-trade; principles; brand