Právní úkony při výstavbě rodinného domu. - Rokytová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2007)
Vytvořila jsem příručku, která by měla případným zájemcům sloužit, jako vodítko při výstavbě rodinného domu. Celou práci jsem zpracovala na základě součaně platných právních norem a do příloh jsem vložila potřebné formuláře, žádosti a tiskopisy, které by stavebník byl při výstavbě nucen vyplnit.
Acts in law when developed the building.