Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku - Gryczová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na prozkoumání stupně motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku. Prostřednictvím vhodné metodiky analyzuje, zda zaměstnanci motivační program vnímají, jak na ně působí a zda existují nějaké nedostatky. Pro tuto skutečnost je v závěru této práce navrženo několik možností, jak by se dala situace v podniku vylepšit.
Motivation and stimulation of employees in chosen company
Keywords: Motivace; stimulace; zaměstnanci; podnik; benefity; uspokojení; potřeby a přání; aplikace; péče.; Motivation; stimulation; employees; business; benefits; satisfaction; the needs and wisches; apply; care for.