Potenciál internetového prodeje potravin zákazníkům spotřebních družstev - Hronová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit zájem zákazníků prodejen spotřebních družstev o nákup potravin přes internet. Na základě výsledků z marketingového výzkumu bylo poté cílem navrhnout doporučení pro vybrané spotřební družstvo Jednota působící v okrese České Budějovice, které zahrnuje prodejny Terno a prodejny Trefa. Všechny návrhy uvedené v praktické části jsou navrženy k zavedení a spuštění online supermarketu Jednota v okrese České Budějovice.
Potential of internet selling of food to customers of consumer co-operatives
Keywords: spotřební družstva; spotřební chování; e-shop; internetový prodej potravin; dotazníkové šetření; consumer co-operatives; consumer behavior; e-shop; internet selling of food; questionnaire survey