Problematika ocenění specifických nemovitostí - rozestavěná stavba - Jurdová, Natálie (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá oceněním nemovité stavby, která je rozestavěna. Teoretická část práce je zaměřena na pojmy z oblasti oceňování nemovitostí a metody oceňování nemovitostí. V praktické části se věnuji ocenění rozestavěné stavby 2 způ-soby - porovnávacím a dle aktuální vyhlášky za pomoci programu Delta-NEM. Závě-rem byly všechny získané ceny porovnány a vyhodnoceny.
Issues of valuation of specific real estates - building under construction
Keywords: nemovitosti; pozemky; oceňování nemovitostí; cena; hodnota; Delta-NEM; real estate; grounds; real estate valuation; price; value; Delta-NEM