Motivace pro obchodní činnost - Fuchsová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je věnována motivaci ve vybraných firmách. Předmětem bakalářské práce je analyzovat systémy motivace zaměstnanců ve vybraných bankovních pobočkách. Cílem práce je na základě výzkumu systémy zhodnotit a navrhnout řešení, která by vedla ke zlepšení současné situace. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. První část je teoretická a jsou zde vysvětleny základní pojmy. V druhé, praktické části, je výzkum, který se skládá z dotazníkového šetření, rozhovorů a pozorování. V závěru práce je zhodnocení současné situace a návrhy pro její zlepšení.
Motivation of Trade Activities
Keywords: motivace; stimulace; pracovní motivace; obchod; bankovnictví; analýza; srovnání; dotazníkové šetření; rozhovor; pozorování; motivation; stimulation; work motivation; trade; banking; analysis; comparison; questionnaire; interview; observation