TJ Sokol Plzeň Doubravka v letech 1900-1950 - Vítovcová, Jana Marie (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce se zabývá historií TJ Sokol Plzeň Doubravka v letech 1900-1950. Zachycuje, jakým způsobem se TJ Sokol Doubravka rozvíjela, jaké významné události ji ovlivnily, ať už pozitivně, nebo negativně. Bakalářská práce je rozčleněna do celkem pěti kapitol. První z nich má zcela teoretický charakter a je zde zpracována problematika volného času. Další čtyři kapitoly se již týkají TJ Sokol Doubravka v prvních 50 letech její existence, přičemž se zkoumají jednotlivé historické události, které jsou chronologicky seřazeny.
TJ Sokol Pilsen Doubravka in the years 1900-1950
Keywords: Sokol; Plzeň; volný čas; historie; Sokol; Pilsen; leisure time; history