Marketingová komunikace vybraných politických stran v ČR v době předvolební kampaně - Mikota, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se zaměřuje na analýzu marketingové komunikace vybraných politických stran v době předvolební kampaně v roce 2021 při volbách do poslanecké sněmovny v ČR. Zkoumá strategie a taktiky, které strany používají k oslovování voličů prostřednictvím různých kanálů, včetně sociálních médií, televizních reklam a letáků. Práce se také věnuje otázkám efektivity a účinnosti těchto komunikačních nástrojů a snaží se odhalit, jakým způsobem ovlivňují chování voličů při rozhodování o volbách.
Marketing Communication Selected Political Parties in the Czech Republic During the Pre-Election Campaign
Keywords: předvolební kampaň; politický marketing; marketingová strategie; komunikační targeting; political marketing; pre-election campaign; marketing strategy; communication targeting