MASOPUST (projekt Masopust) - Novotná, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce Masopust(projekt "Masopust") obsahuje teoretickou část a část metodickou. První, teoretická, část objasňuje historický vývoj jihočeských masopustních oslav. Druhá, metodická část, obsahuje pojednání o historii projektové metody, způsoby a míru jejího využití, polemiku nad těmito metodami. Do této části patří i návrh samotného projektu Masopust.
CARNIVAL (project Carnival)
Keywords: Masopust; karneval; historie; projekt; výtvarná činnost s dětmi; Carnival; project; histori; art with children