Rizika vyplývající z činnosti vybraného podnikatelského subjektu a možnost jejich eliminace pojištěním - Pavlová, Eva (Jihočeská univerzita, 2008)
Rizika vyplývající z činnosti dobříšského zámku a návrh jejich eliminace pojšitěním. Analýza rizik pomocí risk managementu a SWOT analýzy a návrh opatření eliminace rizik. Pojištění majetku, budov, cenností, pojištění odpovědnosti, pojištění proti krádeži,požáru a také živelní pojištění.
Risks implicit in enterprise activities and the possibility their elimination insurance.
Rizika vyplývající z činnosti vybraného podnikatelského subjektu a možnost jejich eliminace pojištěním
Keywords: Risk management; riziko; pojištění; dobříšský zámek; Risk management; risks; insurance; castle Dobřiš