Aplikace metod vícekriteriálního rozhodování při hodnocení služeb - Kupeček, Jan (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem diplomové práce je analizovat poskytované služby ve vybrané oblasti a vyhodnotit je kvantitativními metodami. Na začátku práce jsou vymezeny teoretické pojmy spojené s touto oblastí. Pro praktickou část bylo vybráno několik firem pro porovnání vybranou multikriteriální metodou, která byla následně vyhodnocena a byla vybrána nejlepší firma dle výsledků metody. Na konci jsou uvedeny návrhy ke zlepšení služeb jednotlivých firem.
Aplication of multicriteria decision in rating of services
Keywords: služby; společnost; multikriteriální rozhodovací analýza; zákazník; services; company; multi-criteria decision analysis; customer