Moderní marketingové metody užité v C2C systémech internetového obchodu - Půr, Radoslav (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem dané diplomové práce bylo nalézt optimální kombinaci a užití aktuálně realizovaných a plánovaných marketingových přístupů v projektu Salón Umění a identifikovat jejich dopad na společnosti Grados CZ. Výsledkem práce je ucelený přehled o stavu projeku dané firmy a zároveň návrhy na zlepšení identifikovaných nedostatků. Pro konkrétní analýzu stavu vybraného projektu byl vytvořen návrh postupu a výběr technik využitelných pro sběr informací, podle kterých jsem analyzoval současnou situaci a možnosti projektu dané společnosti. Závěr diplomové práce nabízí ucelený přehled pro danou společnost pro realizovaný projekt Salón Umění z pohledu moderního marketingu.
Modern marketing methods used in C2C e-Commerce systems
Keywords: Marketing; Internet; Aukce; C2C; Engagement; Crowdsourcing; e-shop; Marketing; Internet; Auction; C2C; Engagement; Crowdsourcing; e-shop