Vybraná tvorba Petra Stančíka ve volnočasové výchově ke čtenářství - Baxová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2023)
Cílem bakalářské práce je představení vybrané tvorby Petra Stančíka a její využití ve volnočasové výchově. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je představen životopis autora, jeho dílo, literární žánr, ocenění a zvolené metody pro práci s textem. Praktická část se zabývá vytvořením pracovních listů na motivy knih Petra Stančíka, jejich ověření ve volnočasovém čtenářském kroužku a zhodnocení celého projektu.
Selected Works of Petr Stančík in Leisure Education for Reading
Keywords: Petr Stančík; literatura pro děti a mládež; výchova ke čtenářství; pracovní listy; Petr Stančík; literature for children and youth; reading education worksheets