Řízení dodavatelského řetězce - Kubíková, Klára (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit řešení dodavatelského řetězce a jeho řízení v konkrétní firmě, a to Masna Příbram spol. s r.o. Důležitou částí je analýza řízení dodavatelského řetězce masny, zásobování, dodavatele, ze kterých jsou patrné podstatné informace. Vzhledem k typu produkce je velmi obtížné používat teoretické metody zásobování v praxi daného podniku, lze ale využít metody řízení dodavatelského řetězce jako jsou např. metoda efektivní reakce na požadavky zákazníka nebo systém plynulého zásobování.
Supply Chain Management
Keywords: Logistika; dodavatelský řetězec; metody řízení; zásoby; zákazník; dodavatel; materiálový; informační; finanční tok; náklady; výroba.; Logistics; supply chain management; supplier; material flow; information; financial flow; customer; chain; store