Možnosti rozvoje malých podniků v příhraniční oblasti okresu Jindřichův Hradec - Foltová, Irena (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnotit současnou situaci malých podniků v příhraniční oblasti okresu Jindřichův Hradec. Na základě provedených analýz navržení možnosti jejich dalšího rozvoje. V práci bylo provedeno dotazníkové šetření a řízené rozhovory.
Possibilities of development of small concerns in the border area of region Jindřichův Hradec.
Keywords: malé a střední podniky; rozvoj podnikání; okres Jindřichův Hradec; přeshraniční spolupráce; kooperace; small and medium enterprises; business development; district Jindřichův Hradec; cross-border cooperation; cooperation