Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Českokrumlovsko) - Valtrová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem práce byla identifikace faktorů, které ovlivňují spokojenost návštěvníků cestovního ruchu v Českokrumlovském regionu a posouzení souladu mezi jejich představou a reálným stavem. Bylo zjišťováno vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu na Českokrumlovsku z hlediska poptávky. Na základě výsledků kvantitativního výzkumu byla navržena opatření, která by mohla přispět ke zvýšení spokojenosti návštěvníků v regionu.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Český Krumlov)
Keywords: Region Český Krumlov; spokojenost návštěvníků; nabídka destinace; služby cestovního ruchu; kvalita; vnímání návštěvníků; Region of Český Krumlov; visitors' satisfaction; offer of a destination; tourism services; quality; visitors' perception