Sanace rodiny z pohledu sociálních pracovníků orgánu sociálně-právní ochrany dětí - Felendová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2009)
V diplomové práci jsem se zaměřila na problém sanace rodiny z pohledu sociálních pracovníků orgánu sociálně-právní ochrany dětí obecních úřadů obcí s rozšířenou působností a na spolupráci s nestátními neziskovými organizacemi při ozdravování rodiny. Cílem mé práce bylo zmapovat spokojenost sociálních pracovníků orgánu sociálně-právní ochrany dětí obecních úřadů obcí s rozšířenou působností v ČR s kvalitou práce s rodinami, které evidují a spolupráci obecních úřadů obcí s rozšířenou působností ČR s nestátními neziskovými organizacemi, které se podílejí na sociální práci s problémovými rodinami.
Sanitation of family from the viewpoint of social workers of the children social-law protection authority.
Keywords: administrativa; nezisková organizace; rodina; sanace; spisová dokumentace; administration; non-profit organization; family; sanitation; fileś documentation