Řízení zásob v automobilovém průmyslu - Mašková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na řízení zásob v automobilovém průmyslu. Shrnuje úkoly a cíle řízení zásob a následně se věnuje i jednotlivým systémům řízení. Práce se zaměřuje na konkrétní podnik a na jeho problémy s optimalizací výše zásob. Zároveň přichází s konkrétním řešením problému pro vytipované položky.
Logistics supply chain in automotive production
Keywords: Logistika; zásoba; zásobování; frekvence dodávek; náklady; Logistics; inventory; supply; supply frequency; costs