Pracovní činnosti jako motivace k výběru učebního oboru - Rada, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2012)
Moje diplomová práce se zabývá tématem: "Pracovní činnosti jako motivace k výběru učebního oboru". Základní myšlenkou mé práce je možnost spolupráce základní školy se středním odborným učilištěm při provádění pracovních činností. Tyto se nekonají v prostorách dílen školy, ale v odborných dílnách středního učiliště. Detailněji se zabývám zhotovením testových úloh a didaktického testu, který má u dané skupiny žáků objektivně zhodnotit, zda provádění praktických činností na učilišti má vliv pro volbu jejich dalšího studia.
Work activities as a motivation for choosing apprenticeship
Keywords: Pracovní činnosti; didaktický test; experimentální a kontrolní skupina; učební obor; vyučovací proces; výukové cíle; kontrolní test; základní škola; Work activities; didactic test; experimental and control group; apprenticeship; teaching process; educational objectives; control test; primary school