Sociální opora rodin dětí s postižením - Drdáková, Michaela (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem mé bakalářské práce je identifikovat systém sociální opory u rodin pečujících o dítě se zdravotním postižením, zkoumání dané problematiky bylo omezeno na jedno konkrétní zdravotní postižení a to postižení poruchy autistického spektra - Aspergerův syndrom.
Social Support for Families with Handicapped Children
Keywords: Sociální opora; rodina; zdravotní postižení; Aspergerův syndrom; dětský autismus; social support; family; disability; Asperger's syndrome; child autism