Vliv mikroklimatu stáje na welfare hospodářských zvířat ve vybraném podniku. - Hána, Bohumil (Jihočeská univerzita, 2011)
Téma mé diplomové práce je zaměřeno na posouzení vlivu změn mikroklimatu stáje na welfare dojnic. Ve vybraném podniku společnosti VOD Hrádek ve stáji VKK (velkokapacitní kravín) Tedražicích provést měření základních vnějších a mikroklimatických prvků a následné vyhodnocení jejich vlivu na welfare dojnic.
Effect of stable microclimate on the welfare of livestock in a selected company.
Keywords: mikroklima; skot; teplota; vlhkost; stáj; welfare; microclimate; cattle; temperature; humidity; stable; welfare