Konflikty při využívání vodní nádrže Seč rekreačními aktivitami - Kuchtová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá řešením konfliktů, které se vyskytují v rekreační oblasti Seč. Tyto konflikty byly zjištěny na základě bakalářské práce, ve které bylo provedeno dotazníkové šetření a situační analýza. V diplomové práci poté byly zpracovány PEST analýza a SWOT analýza vymezeného prostředí. Tato šetření odhalila konflikty, které brání optimálnímu využívání rekreační oblasti. Na základě zjištěného stavu oblasti byly zformulovány strategické cíle, opatření a následně plán rozvoje cestovního ruchu. Hlavním cílem diplomové práce bylo vybrat jeden konkrétní konflikt při využívání vodní nádrže Seč rekreačními aktivitami a následně zpracovat návrh projektové dokumentace. Návrh projektové dokumentace se zabývá problémem nedostatečné infrastruktury cestovního ruchu v rekreační oblasti.
Conflicts among recreational uses of the dam Seč
Keywords: Rekreační oblast Seč; SWOT analýza; STEP analýza; cíle a strategie; plán rozvoje cestovního ruchu; projekt; Recreation area Seč; SWOT analysis; STEP analysis; goals and strategies; development's plan of travel movement; project