Marketingová komunikace v neziskovém sektoru - Moravcová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na marketingovou komunikaci v neziskové organizaci Český svaz ochránců přírody Vlašim. V teoretické části je uveden popis pojmů, jako je marketingová komunikace, nástroje komunikačního mixu a nezisková organizace. V praktické části je představena vybraná organizace a její současně využívaný komunikační mix. Součástí práce je kvalitativní šetření provedené metodou hloubkových rozhovorů se zástupcem vybrané organizace z oblastí veřejné správy. V práci je využit i kvantitativní výzkum dotazníkové šetření. Cílem této práce je na základě získaných informací doporučit návrhy na změny v komunikačním mixu neziskové organizace ČSOP Vlašim.
Marketing communication in non-profit sector
Keywords: Marketingová komunikace; nástroje marketingové komunikace; nezisková organizace; Marketing communication; marketing communication mix; non-profit organization