Sportovní hra squash jako jedna z možností volnočasové pohybové aktivity\\ - Kučera, Dušan (Jihočeská univerzita, 2006)
Bakalářská práce se zabývá výzkumem, jak je sportovní hra squash využívána jako pohybová aktivita ve volném čase u občanů města České Budějovice. Dále se zabývá možnostmi pro provozování této pohybové aktivity v městě České Budějovice. Výzkum prokázal, že squash jako pohybová aktivita občanů Českých Budějovic je využívána velmi často a to ve čtyřech centrech o celkovém počtu třinácti kurtů.\\
Squash rackets squash as one of possibility free time-time kinetic activities\\
Keywords: Squash; pohybová aktivita; volný čas; dotazování.\\; Squash; movement activity; leisure time; interrogation.\\