Podpora produktu, jako nástroj marketingového mixu - Sedláková, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení stávající situace podpory produktu ve vybrané firmě a následně návrhy na její zlepšení. Autorka provedla analýzu podpory produktu a poté bylo navrženo několik návrhů na zlepšení stávající situace ve firmě SIKO KOUPELNY.
Promotion of product as an instrument of the marketing mix
Keywords: Marketingový mix; podpora produktu; reklama; osobní prodej; public relations; podpora prodeje; Marketing mix; promotion of product; advertising; personal selling; public relations; sales promotion