Spokojenost zaměstnanců ve vybraném podniku - Holub, Jan (Jihočeská univerzita, 2019)
Tato bakalářská práce je zabývá spokojeností zaměstnanců ve vybraném podniku, a to konkrétně společnost MP Group Logistics Center, s. r. o. Práce je rozdělena na dvě části. V první části práce jsou vysvětleny pojmy, které mají vliv na spokojenost zaměstnanců. Dále je popsána metoda, pomocí které byla provedena praktická část bakalářské práce. V praktické části je popsána společnost, kterou jsem si vybral a následně jsou uvedeny i výsledky dotazníkového šetření. V závěru práce jsou tyto výsledky shrnuty. Výsledek šetření byl předán vedení společnosti.
Satisfaction of employees in the selected company
Keywords: Spokojenost; zaměstnanci; faktory pracovní spokojenosti; motivace; stimulace; péče o zaměstnance; Satisfaction; employees; work satisfaction factors; motivation; stimulation; employee care