Strategické řízení rozvoje vybrané obce - Ročejdlová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této diplomové práce bylo zhodnotit strategické řízení rozvoje vybrané obce a doporučit možné změnit.
Strategic management of selected municipality
Keywords: strategie; řízení rozvoje; obec; strategy; development management; community