Sledování a vyhodnocení vybraných posklizňových linek a jejich porovnání s dostupnými normativy - Tikal, Lubomír (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato práce se zabývá posklizňovými technologiemi pro úpravu zrnin používanými v České republice. Popisuje specifika posklizňové úpravy zrnin. Praktická část se zabývá sledováním a vyhodnocením posklizňových linek v nejmenované firmě a firmě Selgen a.s. v Lužanech.
Observation and evaluation of selected postharvest lines and their comparison with available normatives
Keywords: posklizňová linka; technologie; zrniny; úprava zrnin; postharvest line; technologies; grain; grain treating