Vliv pastvy v podhorských oblastech na biodiverzitu bezobratlých - pavouci. - Podlaha, Radmil (Jihočeská univerzita, 2009)
Byl studován účinek různého zatížení pastvou tří pastvin na společenstva pavouků v podhorských oblastech.
Effect of grazing in submountain regions on the biodiversity of invertebrates - spiders.
Keywords: pastva; pavouci; společenstva; podhorská oblast; biodiverzita; grazing; spiders; communities; submountain area; biodiversity