Uvedení produktu na trh - Schwarzová, Martina (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na popis uvedení produktu na trh. Cílem práce je zhodnocení uvedeného produktu na trhu a na základě zjištěných informací navržení případných doporučení. Teoretická část se soustředí na popis základních marketingových pojmů, které jsou nutné k pochopení dané problematiky. Praktická část je věnována charakteristice vybrané společnosti a daného produktu. V závěru práce je zhodnocen stav firmy a její produkt a následně jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
Product introduction to the market
Keywords: produkt; marketing; uvedení; trh; včelí úl; product; marketing; introduction; market; bee hive