Programy podpory malého a středního podnikání a jejich aplikace na vybraný podnik - Pavelec, Marek (Jihočeská univerzita, 2009)
Předmětem mé diplomové práce ''Programy podpory malého a středního podnikání a jejich aplikace na vybraný podnik'' je analýza dotačních příležitostí pro malé a střední podniky. Teoretická část práce je zaměřena na seznámení se všemi pojmy malého a středního podnikání. V praktické části práce jsou shrnuty možnosti čerpání dotací. Ve vybraném podniku byly hlavními zdroji finančních prostředků Operační program podnikání a inovace a Programu rozvoje venkova. V další části práce je analyzován projekt podniku Josef Pavelec - Dřevovýroba a to jak s přidělenou dotací tak bez ní.
Programmes of support for small and medium-sized enterprises and their application in a chosen company
Keywords: Strukturální fondy; EU; malé a střední podniky; investice; OPPP; Program rozvoje venkova; hodnocení efektivnosti investice; structural funds; EU; small and medium-sized enterprises; investment; OPIE; Programme for Countryside Development; assessment of investment effectivity