Pracovní listy z matematiky v Derive - Lukšová, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce je vytvoření pracovních listů pro podporu výuky matematiky na základní škole. Zaměřením těchto dokumentů je tematický celek funkce. Pracovní listy by měly najít uplatnění při výuce matematiky na základních školách - při samotné výuce a zejména při následném procvičování. Nutnou pomůckou k jejich aplikaci je matematický program Derive, ve kterém jsou všechny pracovní listy vytvořeny. Snahou mé práce je dosáhnout vyšší efektivity výuky matematiky a její přiblížení žákům základních škol.
Mathematics work sheets in Derive
Keywords: matematika; funkce; pracovní listy; výukové listy; Derive; mathematic; function; worksheets; Derive