Podnikatelský záměr na rozvoj zvoleného podniku - Krotká, Veronika (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce je zaměřena na rozvoj podnikatelského záměru společnosti WOLF dětem, která se zabývá prodejem dětského a kojeneckého sortimentu. Práce se zabývá zhodnocením současné situace dané společnosti pomocí analýz vnitřních i vnějších podmínek. Na základě těchto analýz a výsledků dotazníkového šetření byl stanoven návrh změn pro zlepšení podnikatelského záměru.
The business plan for the development of the company
Keywords: malé a střední podnikání; obchod; kojenecký a dětský textil; podnikatelský plán; marketingové prostředí; small and medium business; business; infant and children's textile; business plan; marketing environment