Historický vývoj venkova v České republice a zahraničí - Soloveva, Natalia (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce se zabývá vývojem lidové architektury v rámci České republiky a evropské části Ruska, kde hodnotí její podobnosti a odlišnosti.
Historical development of rural areas in the Czech Republic and abroad
Historický vývoj venkova v České republice a zahraničí
Keywords: architektura; Rusko; Česká republika; vývoj staveb; osidlování; architecture; Russia; Czech Republic; development of buildings; settlement