Typologie rekreačních středisek v turistické oblasti Chodsko - Klečková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem práce je analyzovat složky primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném území. Na základě provedené analýzy potřeb a požadavků návštěvníků navrhnout nový produkt cestovního ruchu.
A typology of recreation centres in the touristic area Chodsko
Keywords: cestovní ruch; venkovská turistika; marketingové šetření; produkt cestovního ruchu