Použití Zigbee pro komunikaci mezi procesory Atmel-AVR - Sejk, Radim (Jihočeská univerzita, 2013)
Zigbee protokol je velice užitečný způsob přenosu dat mezi mikroprocesory na krátkou či středně velkou vzdálenost. Výstupem této práce v teoretické části jsou výsledky měření dosahu a rychlosti odezvy XBee modulů. V praktické části je sestrojen demonstrační přípravek realizující přenos digitálních a analogových veličin. Nastavení a zobrazení těchto přenášených dat zajišťuje vytvořený obslužný program.
Application of Zigbee for Atmel-AVR communication
Keywords: Zigbee; bezdrátová komunikace; AVR; Zigbee; wireless communication; AVR