Autokarová doprava v podmínkách cestovního ruchu - Středočeský kraj - Bošková, Martina (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá významem autokarové dopravy pro cestovní ruch se zaměřením na konkrétní dopravní společnost provozující zájezdovou dopravou.
Coach transport in terms of tourism
Keywords: silniční doprava; autokarová doprava; dopravní společnost; Středočeský kraj; road transport; coach transport; transport company; Central Bohemian Region